Mikä on uraliitos?

Kahden putken liittäminen yhteen uraliitoksella edellyttää, että putkien päihin on tehty pieni ura tarkoitukseen sopivalla koneella. Putkien päiden yli asennetaan kumitiiviste ja sen ympärille kiinnitetään kaksiosainen liitin kahdella pultilla ja mutterilla. Liittimen rungon osat, jotka on suunniteltu sopimaan putkien uriin lukitsevat putket toisiina. Kumitiiviste tekee liitoksesta sekä ilma- että vesitiiviin.

rillad_anslutning

Menetelmää on käytetty lähes 100 vuotta ja siitä on ajan mittaan kehittynyt luotettava, edullinen, joustava ja aikaa säästävä putkiliitosjärjestelmä. Enexia tarjoaa käyttöösi kattavan NordicFlow®-uraliitosvalikoiman.

Ainoat työkalut, joita putken urittamiseen ja liitinten kiinnittämiseen tarvitaan, ovat urakone ja momenttiavain. Enexian valmiiksi tehdasuritetuilla NordicFlow®-putkilla asentaminen on nopeaa ja tehokasta. Suuri valikoimamme uritettuja putkiosia, venttiilejä ja suodattimia takaa, että monimutkaisiakin putkijärjestelmiä voidaan asentaa nopeasti. Valikoimaamme kuuluuvat myös haponkestävät rosteriliittimet ja -uraosat.


Lue lisää NordicFlow® uraosien eduista >