Zonecheck Live SA

Hyväksynnät

Kuvaus

Zonecheck Live on kestävä ratkaisu sprinklerijärjestelmän virtauskytkinten testaukseen. Sillä voidaan leikata kustannuksia ja säästää aikaa pakollisten testien suorittamisessa.

Sprinklerijärjestelmään asennetut virtauskytkimet tulee testata neljännesvuosittain. Jotta testi olisi pätevä, on kytkimen läpi virrattava riittävästi vettä sen aktivoimiseksi (= yksi sprinkleri toiminnassa). Ainutlaatuinen Zonecheck järjestelmä on nykyaikainen tapa toteuttaa tämä testi nopeasti, tehokkaasti ja edullisesti.

Zonecheck Live voidaan asentaa olemassaolevan virtauskytkimen ympärille tyhjentämättä putkistoa. Se helpottaa testausta kierrättämällä vettä putken sisällä virtauskytkimen ympäri, simuloiden yhden sprinklerin toimintaa. Zonecheck on yksinkertainen, helppokäyttöinen ja mahdollistaa testin toteuttamisen milloin vain.

Huom! Osina toimitettavaa Zonecheck Live SA -tuotetta käytetään, jos nykyisen virtauskytkimen ympärillä on rajoitetusti tilaa. Zonecheck Live on valmiiksi koottu yksikkö. Uuteen putkistoon tai vanhan virtauskytkimen tilalle voidaan asentaa virtauskytkimen sisältävä Zonecheck yksikkö uraliitoksilla.

Tekniset tiedot
Tuotekoodi Putkikoko x lähtö (DN)
LT-ZCSA50 50×25
LT-ZCSA65 65×25
LT-ZCSA80 80×25
LT-ZCSA100 100×25
LT-ZCSA150 150×25