NordicFlow® uraosien edut

Nopeampi asennus pienemmillä kustannuksilla

Putken urittaminen ja liittäminen NordicFlow® uraliittimillä tarjoaa huomattavaa ajansäästöä verrattuna perinteisiin menetelmiin kuten hitsaukseen, laippaliitoksiin ja kierreliitoksiin. Koska Enexia pystyy toimittamaan tehdasuritetut putket, liittimet, uraosat, suodattimet ja venttiilit, voidaan täydellisiä putkijärjestelmiä asentaa hyvin nopeasti ja kevyin kustannuksin.

Helpompi huoltaa, ylläpitää ja laajentaa

Huolto ja putkien ylläpito helpottuu huomattavasti, koska liittimet voidaan vaivattomasti poistaa ja käyttää uudelleen vaikuttamatta putkiin tai muihin uraosiin, jotka ovat myös helposti vaihdettavissa. Joustavien uraliitinten ansiosta voidaan putkia myös ajoittain pyörittää putken kulumisen tasaamiseksi, mikäli niissä kuljetetaan kuluttavia, syövyttäviä tai hankaavia aineita.

byte koppling_delar

Asentaminen vaivatonta ahtaisissa tiloissa

Liittimen kaksiosainen runko mahdollistaa niiden asennuksen kohteissa, joissa tilaa on rajallisesti. Sekä liittimiä että muita uraosia voidaan kääntää 360 astetta ennen kiristystä, joten niitä on helppo kohdistaa putkilinjojen mukaan ja tehdä muutoksia myös olemassa oleviin järjestelmiin.
rotera

Kulma- ja sivuttaispoikkeama sallittu

Joustavat NordicFlow® liittimet on suunniteltu siten, että putket, jotka eivät ole täysin linjassa keskenään voidaan liittää yhteen. Joustavia uraliittimiä voidaan käyttää luomaan pieniä kulmia tai kaltevuutta putkistossa.

svagböj

Lämpölaajeneminen

Joustavat uraliittimet myös minimoivat lämpölaajenemisen ja supistumisen vaikutuksia putkistossa säilyttäen silti tiiviit liitokset. Joissain tapauksissa perinteiset laajenemisentasaimet voidaan jopa jättää kokonaan pois putkistosta, jossa käytetään joustavia liittimiä, mikä luonnollisesti säästää rahaa ja työtä.

flexibel

Tärinän ja melun vaimennus

Uraliittimet auttavat eristämään putkistossa esiintyvää tärinää ja melua. Tämä minimoi tärinän laajenemisen järjestelmässä ja suojaa siihen liitettyjä herkkiä koneita ja laitteita. Joustavat liittimet voivat sallittujen kulma- ja sivuttaispoikkeaminen ansiosta jopa absorboida maanalaisissa putkistoissa seismisen aktiivisuuden vuoksi esiintyviä jännitteitä.

vibration

Mekaaninen kokoonpano, putket pysyvät kiinni

Koska liittimet sopivat tiiviisti uraan koko putken kehän ympäri, ne tarjoavat varman liitoksen. Putkien päät eivät pääse liikkumaan aksiaalisesti ja eivätkä paineiskut, lämpötilan muutokset tai muut rasitukset pääse erottamaan niitä. Jäykän liittimen hampaat pureutuvat tukevasti putkeen ja tarjoavat täysin jäykän liitoksen kuten laippa- tai hitsiliitoksissa.

Ei erikoistyökaluja asennukseen

Uraliittimen asennukseen tarvitaan periaatteessa vain momenttiavainta. Mutterivääntimellä voidaan nopeuttaa asennusta, mutta lopuksi asennus pitäisi aina viimeistellä momenttiavainta käyttäen oikeaan kireyteen, jotta liitintä ei vaurioiteta ja liitoksen tiiviys voidaan taata. Uraliittimen asennus on nopeaa ja helppoa. Tutustu asennukseen seuraavan ohjevideon avulla:

Putken urittamiseen ei tarvita erityiskoulutusta

Putken urittaminen NordicFlow sähköurakoneella on hyvin yksinkertaista eikä sen oppiminen ole vaikeaa. Koneen mukana tulevan käyttöohjeen lisäksi olemme kehittäneet sarjan videoita, joissa käydään läpi prosessin perusvaiheet:

rillfilm_2rillfilm_1 rillfilm_3

Turvallinen työympäristö

Uraliittimet ovat sekä ympäristöystävällisempiä että turvallisempia kuin perinteiset liittämismenetelmät. Asennuksessa ei käytetä vaarallisia kemikaaleja tai palavia/räjähtäviä kaasuja. Se tapahtuu myös ilman tulitöitä, joten asennuksen aikana ei muodostu höyryä tai savua, eikä ilmanvaihtoa tai turvalaitteita tarvita. Uraliittimet voidaan helposti poistaa ja käyttää uudelleen, mikä vähentää jätettä ja ympäristövaikutuksia.

Toistettavuus ja esivalmistus

Urakoneen alkuasennuksen jälkeen voidaan työmaalla helposti urittaa kaikki putkistossa tarvittavat putket. Enexialta saat myös täydellisen valikoiman hiomakoneita, porakoneita ja katkaisutyökaluja esivalmistusta helpottamaan.

rillmaskin

Kestoikä ja hyväksynnät

Oikein asennetujen uraliittimien voidaan odottaa kestävän putkiston käyttöiän ja olevan huoltovapaita asennuksen jälkeen. Tiivisteille on tehty ikääntymis- ja pakastintestaus varmistamaan pitkä toiminnallisuus koko käyttölämpötila-alueella. Enexian uraliittimillä ja urallisilla putkiosilla on UL, FM, SundaHus, Byggvarubedömningen ja BVD hyväksynnät

godkännanden

Uralliset putkiosat, venttiilit, suodattimet ja takaiskuventtiilit

Tehdasuritettujen NordicFlow® ohutseinäputkien ja uraliitinten lisäksi Enexia tarjoaa myös täydellisen valikoiman urallisia putkiosia, venttiilejä ja suodattimia, minkä ansioista putkiston asennus on nopeaa ja tehokasta. Ura-laippa-adapterien ja kierreporasatuloiden ansioista integrointi muihin liitosjärjestelmiin onnistuu helposti.

rördelar


Lue lisää putken urittamisesta >