Vesuvius ja Etna – liesikuvut ja ilmastointikanavat

Datalehti: Vesuvius N-Pipe Type 2V-BM1
Datalehti: Etna N-pipe Type I-K1

Kuvaus

Vesuvius ja Etna ovat matalapaineisia vesisumuavosuuttimia, joita käytetään liesikuvun/huuvan ja ilmastointikanavan suojaamiseen ravintolakeittiöissä tai vastaavissa kohteissa.
Vesuvius suojaa kaikkea laitteistoa kuvun alla ja on suunniteltu sammuttamaan rasvapaloja vesisumulla. Etnaa voidaan käyttää suojaamaan minkä tahansa mittaisia ilmastointikanavia. Koska Vesuvius ja Etna eivät käytä palojen sammuttamiseen kemikaaleja, vaan pelkkää vettä, eivät ne aktivoituessaan aiheuta merkittäviä keskeytyksiä liiketoimintaan.

Hyväksynnät

Vesuvius on MED ja tyyppihyväksytty DNV:n (Det Norske Veritas) toimesta standardin ISO 15371 mukaisesti ja Etna on tyyppihyväksytty DNV:n (Det Norske Veritas) toimesta standardin ISO 15371 mukaisesti. Molemmat testit sisältävät ja palotestauksen ja komponenttitestauksen, jolla varmistetaan suutinten toiminta ja kestävyys ankarissa olosuhteissa. Lisäksi Vesuvius on testattu roisketesteillä, joilla on todistettu, ettei rasvakeittimen vieressä aktivoitumisen aikaan oleville ihmisille koidu vahinkoja.

Sovellukset

Vesuviusta voidaan käyttää minkä tahansa kokoisen huuvan kanssa ja se voidaan skaalata suojaamaan kaikkia huuvan alla olevia laitteita kuten rasvakeittimiä, liesiä, pariloita, uuneja jne. Rasvakeitinten maksimitilavuus on 30 l ja maksimipinta-ala 0,5m x 0,5m. Etnaa voidaan käyttää kaiken pituisissa ilmastointikanavissa, joiden maksimihalkaisija on 0,6 metriä.

Yhteenveto

  • Käyttää matalapaineista vesisumua rasvapalojen sammuttamiseen
  • Mahdollistaa erittäin joustava ja skaalautuvan suunnittelun
  • Vähentää palontorjuntajärjestelmän aktivoinnista aiheutuvia liiketoiminnan keskeytyksiä
  • Ei haittaa ihmisille tai ympäristölle
  • Suuret suutinaukot vähentävät tukkeumien mahdollisuutta
  • Pieni vedenpaine ja alhainen vedenkulutus