Approvals

FM_approved_logo

Model WAC Datalehti
Anti False Alarm Unit Datalehti

Kuvaus

Model WAC märkähälytysventtiili on suunniteltu käytettäväksi NordicFlow-matalapainevesisumujärjestelmissä. Se on varustettu integroidulla väärien hälytysten esto-ominaisuudella (Anti False Alarm Unit), jonka avulla voidaan helposti ja luotettavasti havaita järjestelmän paineen muutokset. Anti False Alarm -yksikkö varmistaa, etteivät paineiskut aiheuta vääriä hälytyksiä. Model WAC toimii 12-24 VDC käyttöjännitteellä ja lähettää relesignaalin (NO tai NC) veden virratessa venttiilin läpi. Venttiili on kooltaan erittäin kompakti perinteisiin ratkaisuihin verrattuna.

Hyväksynnät

Model WAC venttiili on kestotestattu 1000 toimintasyklin verran ja lisäksi käynyt läpi korroosiotestit ja muut CEN/TS 14972 mukaiset komponenttitestit. Se on FM-hyväksytty käytettäväksi automaattisissa vesisumujärjestelmissä.

Sovellusalue

Model WAC venttiiliä voidaan käyttää automaattisissa märkäjärjestelmissä. Koska venttiili on suunniteltu 25-30 l/min virtaamille, se soveltuu erinomaisesti matalapainevesisumujärjestelmiin. Märkähälytysventtiilejä käytetään yleensä havaitsemaan suutinten rikkoutumisesta aiheutunut veden virtaus.

Koot: DN40 – DN50 (1½” – 2″)

Tekniset tiedot

Materiaali: Pronssi ja messinki
Käyttöpaine: 0.5 bar – 16 bar
Käyttölämpötila: 5°C – 55°C
Paino: 6.5 kg