Reliable Logo
Hyväksynnät
SIN-numerot
RA5035

Kuvaus

Reliable G6-56 HSW QR on nopea piilosivusuutin käytettäväksi kevyen (LH) ja normaalin (OH) sprinkleriluokan sovelluksissa.Sprinklerin runko on upotettuna seinään ja peitetään tasaisella peitelevyllä (tavallinen tai rei’itetty). Sprinklereiden hajotuskuviot löytyvät linkistä sivun ylälaidasta. G6-mallin sprinklerit on suunniteltu käytettäväksi kohteissa, joissa esteettinen ulkonäkö on tärkeää. Tällaisia kohteita voivat olla esim. toimistot, sairaalat, hotellit tai ravintolat.

Peitelevyt on kiinnitetty reunukseensa 57ºC:n lämpötilassa sulavalla juotteella. Lämpötilan noustessa tulipalon seurauksena, sulaa ensin peitelevyä paikallaan pitävä juote pudottaen peitelevyn paikaltaan ja paljastaen sprinklerin. Sprinklerin lämpötilaherkkä osa on sulakelukkotyyppinen. Lämpötilan vielä noustessa sprinkleri aktivoituu ja sammutusvesi pääsee virtamaan kohteeseen.

Asennus

Sprinklerit asennetaan 66,7 mm halkaisijaltaan olevaan reikään Reliable Model G6 -suutinavaimella. Tiivis liitos saadaan kiristämällä sprinkleri momenttiin 11-24 Nm. Älä kiristä sprinklereitä yli suositellun kiristysmomentin. Ohjeistettua suurempi momentti ei paranna tiivistystä, vaan voi päinvastoin aiheuttaa vuotoja ja vahingoittaa sprinkleriä. Sprinklereissä on suojakorkki suojaamassa sitä kuljetuksen ja asennuksen aikana. Jätä korkki paikalleen seinien rappauksen, tapetoinnin tai maalauksen ajaksi ja poista se vasta kannen asennuksen yhteydessä.

Ominaisuudet

1. Tasainen kansi (sileä tai rei’itetty).
2. K-arvo 80
3. Quick Response (HSW standard spray)
4. Kannessa 6,3 mm:n säätövara asennusta varten.
5. Kansi saatavilla useilla eri väreillä.

Hyväksynnät

1. Listed by Underwriters Laboratories Inc. and UL certified for Canada (cULus).

Tekniset tiedot

K-arvo Kierre Laukeamis-
lämpötila sprinkleri
Laukeamis-
lämpötila kansi
Max.ympäristön
lämpötila
Max.käyttöpaine SIN-numero
80 ½” NPT
tai ISO 7-R½
74ºC 57ºC 38ºC 12 bar RA5035