Datalehti

Kuvaus

C-EL on kestävä ja luotettava, pilotti-ohjattu ohjaus/delugeventtiili. Se on valmistettu ruostumattomasta teräksestä (316L) ja suunniteltu toimimaan erittäin vaativissa ja korrosiivisissa olosuhteissa. Venttiiliä voidaan operoida manuaalisesti tai sähköisesti AC- tai DC-signaalin avulla ja se on helppo resetoida aktivoinnin jälkeen. C-EL venttiilit on suunniteltu yksinkertaisiksi purkaa ja huoltaa.

Testit ja hyväksynnät

C-EL venttiilit on testattu 1000 toimintasyklin kestävyystestissä ja altistettu CEN/TS 14972 mukaisiin korroosiotesteihin ja muihin komponenttitesteihin. Lisäksi venttiilit on arvioitu EN ISO 13849-1 ja EN ISO 13849-2 standardien mukaisesti, jonka perusteella keskimääräiseksi vaaralliseksi vikaantumisajaksi (MTTFd, Mean Time To dangerous Failure) todettiin 150 vuotta.

Sovellusalue

C-EL venttiili on tarkoitettu käytettäväksi delugepalontorjuntajärjestelmissä. Venttiilit on valmistettu 100%:sti ruostumattomasta teräksestä (316L) ja soveltuvat erinomaisesti vesisumujärjestelmiin, joissa vaaditaan hyvää korroosionkestävyyttä. Venttiilejä voidaan kuitenkin hyvin käyttää myös muissa palontorjuntajärjestelmissä, kuten spinkleri- ja avosuutinjärjestelmissä. Ne sopivat kaikkiin sovelluksiin, jossa tarvitaan korkeaa luotettavuutta ja kestävyyttä sekä erinomaista korroosionkestävyyttä.

Yhteenveto:

  • Valmistettu AISI 316L ruostumattomasta teräksestä, suunniteltu kestämään rankkojakin olosuhteita
  • Kompakti koko ja muotoilu
  • Trimmi toimitetaan venttiilin mukana tehdastestattuna
  • Yksinkertainen huoltaa ja tarvittaessa nopea purkaa
  • Yli 150 vuoden elinikä

Tekniset tiedot

Koot: DN50, DN80 (2”, 3″)
Materiaali: AISI 316L
Käyttöpaine: max 16 bar